Overslaan en naar de inhoud gaan
Thee
Voor iedereen!

Ontdek de Theërij

Wees welkom en kom genieten!

In de Theërij is van alles mogelijk. De ruimte is in te richten al naar gelang gebruik en behoefte. U kunt er discussiëren, schilderen, mediteren, zingen, vergaderen, praten, zwijgen, tekenen, schrijven, niets doen, smikkelen en smullen of simpelweg luisteren en genieten.

Op zoek naar rust en ruimte. Rondom de Threërij is er veel te zien en te beleven. Een onderonsje in de kruidentuin of een high-tea in de hooimijt. Een wandeling langs de oever van de Kromme Mijdrecht en de Amstel of door de weilanden te midden van de weidevogels, koeien en schapen. Een picknick in het kruidenrijke gras, genietend van de rust en ruimte in het natuurreservaat van polder Blokland en Zevenhoven.

In de Theërij is plaats voor 50 personen. Bij mooi weer kunnen de terrassen en de overdekte hooimijt in de kruidentuin worden gebruikt. Er is dan plaats voor circa 70 personen. De Theërij is sfeervol ingericht. Er zijn banken en voldoende tafels en stoelen aanwezig. Een glazen schuifpui geeft toegang naar de kruidentuin met de overdekte hooimijt.

Eten en drinken mogen door u zelf of door een cateraar worden verzorgd. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, koel- en vrieskast, gasfornuis, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, serviesgoed, glaswerk en bestek.

Huur van de Theërij. Incl. tafels en stoelen, gebruik van keuken, toiletten, cv, terras met overdekte hooimijt en parkeergelegenheid.

Na afloop moeten de ruimtes opgeruimd en schoon worden opgeleverd. Voor het afvoeren van lege flessen, huisvuil of ander afval moet de huurder zelf zorgdragen. U en uw gasten dienen uiterlijk om 0.200 uur de ruimte te hebben verlaten.

In de Theërij is van alles mogelijk. Je kunt er een feestje vieren op basis van zelfservice. De ruimte is sfeervol ingericht. Er zijn banken en voldoende tafels en stoelen aanwezig. Er is plaats voor 50 personen. Een glazen schuifpui geeft toegang tot de kruidentuin met overdekte hooimijt. Bij mooi weer kunnen de terrassen en de overdekte hooimijt worden gebruikt. Er is dan plaats voor 70 personen. Eten en drinken mogen door u zelf of een cateraar worden verzorgd. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, koel- en vrieskast, gasfornuis, koffiezetapparaat, waterkoker, serviesgoed, glaswerk en bestek. Parkeren kan op eigen terrein. De ruimte is te huren in dagdelen van 5 uur. Kom gerust eens kijken en informeer naar de mogelijkheden.