Overslaan en naar de inhoud gaan
Kaas
gemaakt met passie

Kaasmakerij 

De boerderij beschikt over ongeveer 27 hectare natuurland, waar zo’n 25 melkkoeien en het jongvee naar hartenlust grazen. De melkkoeien geven biologische melk – ze krijgen biologisch voer en ook de natuurgronden waar zij grazen zijn onbemest – waarvan op ambachtelijke wijze de heerlijkste zuivelproducten worden bereid: kaas van jong tot oud, naturel en met kruiden, melk, karnemelk en yoghurt.

Dick melkt de koeien en maakt op traditionele wijze biologische Goudse kaas en ambachtelijke zuivel, een familietraditie die al vier generaties lang wordt doorgegeven.


In ons bedrijf wordt op traditionele en ambachtelijke wijze biologische kaas gemaakt bereid met melk van eigen koeien. Ons assortiment hebben we met zorg samengesteld. Wat te denken van een kaas met nootachtige smaak als Fenegriek of een pittige oude kaas! Of een van onze vele kazen met de heerlijkste kruiden die ook op een kaasplankje niet misstaan. Ook zeer geliefd zijn onze geiten– en schapenkaas. En natuurlijk niet te vergeten onze graskaas! Puur van smaak. 

Kom snel een keer deze heerlijke kaas proeven!

Wij zijn altijd in de weer met onze koeien en dat proef je in onze (Biologische) kaas!

Als daar geen lekkere kaas vandaan komt?